uusimmat pelit

kuorma TOSS Peli


Kuvaus:kuorma Toss on online-ajopeli, jossa voit pelata ilmaiseksi täällä CrazyGames. Se on tunnisteet kaatuu, monster truck, kuorma, ja päivittää. Sitä on pelattu 84878 kertaa ja on mitoitettu 8,3 / 10 (1079 arvioinnista). kuorma Toss on yksi monista ajo pelejä, että me ominaisuus. Jos haluat pelata enemmän pelejä, tutustu offroaders tai Trucksformers. Pelata vielä enemmän pelejä, pään yli kaatua pelejä sivun, monster truck pelit sivulle, kuorma pelejä sivun tai vain tarkistaa kaikkien aikojen parhaista peleistä sivu.

Seuranta Maailman Kuorma peli


Kuvaus: Suuri Kuorma peli. Race 4x4 Kuorma ja loppuun tasoa lyhyessä ajassa. Ajaa valkoinen kuorma suuri kukkuloilla Yhdysvalloissa, Brasiliassa ja Euroopassa! Käytä ylös nuolinäppäintä nopeuttaa auton, vasen / oikea nuoli - Tasapaino ja alas nuolinäppäimillä.

Top kuorma 2 peli


Kuvaus: perimmäinen stuntteja monsteri peli on entistä parempi! Aja hirviö auton yli autoja, pitää auton tasapainossa ja murskaa kaiken haluamallasi tavalla. Päähän tasolla määräaikaa! Eivät kaadu!

Top kuorma Peli


Kuvaus: Valitse auto ja saada kuorma loppuun tasolla ennen kuin aika loppuu!

Nopeus Kuorma Peli


Kuvaus: Nopeus Kuorma-Tässä pelissä voit testata monster truck ajotaidot kilpailla muiden kuljettajien ja ajaa ympäri raidat, voittaa kisoja ja päivittää Monster Truck.Use nuolinäppäimiä ajaa paina n nitro tehosterokotus ja katsoa peli osta u.

Racing Monster Kuorma Peli


Kuvaus: Racing Monster Kuorma-Tässä pelissä voit ajaa massiivista Monster Kuorma yli hullu viileä tracks.Use nuolinäppäimiä ajaa monsteritrukki. Kerää lisävoimia aktivoida Nitrous Bust.

Viisi Kuorma Peli


Kuvaus: Viisi Kuorma - Kuorma-autot kilpailevat keskenään. Viisi autot eri rotuja, voivat kisailla hänen kuorma, joten hyviä arvosanoja, valitse uusi kuorma ja kilpailla eri osissa. Redirect kuorma nuolinäppäimillä ja X-näppäintä kuorma-auto, säiliö raketti nopeus.

Thor Monster Kuorma peli


Kuvaus: Aja hirviö auton yli fyysisten esineiden ja muita tasoilla Thor Monster Kuorma ajopeli.

Scania Kuorma peli


Kuvaus: Ole paras rekkakuski voit olla tässä pelissä,, katsella kaasu tasoja ja paljon muuta

Pepsi Max monsteri peli


Kuvaus: Pepsi Max Monster Kuorma - Nyt voit lyödä hullu tavalla Pepsi Monster Kuorma! Vedä uskomattomia temppuja auto ja ajaa maaliin, käytä Back voltteja ja edessä kääntää saada max pisteet. Nuolinäppäimillä ajaa Monster Kuorma.

Monster Kuorma vs Metsä peli


Kuvaus: Tässä pelissä sinun tulee hullun metsänhoitaja, joka alkoi vihata koko metsän. Olet menossa kehittyä ihanteellinen tänä anti Greenpeace peli. Voit polttaa, tuhota, räjäyttää ja tappaa kaikki matkalla! Ota monster truck kierrokselle sisällä.

Monster Kuorma rodun peli


Kuvaus: Mitä muuta voi olla hauskaa kuin kilpa autiomaassa? Joten antaa kaasua ja ajaa monsteritrukki tämän hämmästyttävän Monster Kuorma Race! Sinun täytyy lyödä vastustajan sininen auto tekemällä varmasti päästä maaliin ensimmäisenä. Nuolinäppäimillä

Kuorma Bonanza peli


Kuvaus: Aja kuorma turvallisesti maaliin jokaisella tasolla aiheuttamatta paljon vahinkoa rekan. Matkalla, kerää kolikoita saada enemmän pisteitä. Nuoli ylös - nopeuttaa nuoli alas - kääntää Nuolinäppäimistä Let / Oikea - kierittäminen kuorma.
 
tekijänoikeus © 2013. kuorma pelit | pelata kuorma pelit | online kuormapelit - Kaikki oikeudet pidätetään
Proudly powered by Blogger